Условия за ползване

ВНИМАНИЕ! Внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, не използвайте този уеб сайт! Настоящите УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между КАНЕСТРА ЕООД  ЕИК 200574709 с адрес гр.София, ул. Кюстендил 23, (наричан по-долу Кошница.com) от една страна и Потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Кошница.com и поддомейните му (наричани за краткост Сайт), както и отношенията със същите, когато използват информационните и търговски услуги предлагани от КАНЕСТРА ЕООД  (наричани за краткост Услуги). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Кошница.com (с изключение на линка към настоящите Общи условия). Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Уреждане на доставки

При заявката на вашата поръчка сте длъжни да посочите ден и дата в полето за коментари и забележки, в който желаете да бъде доставена вашата пратка. 

Условия за поръчка:

1. Вие сте длъжни да попълните правилно и вярно всички форми за доставката.

2. Ние не носим отговорност за некоректно или непълно въведени данни и адрес за доставка.

3. Вие сте длъжни да впишете телефон на получателя, което е едно от най-важните условия за получаването на доставката.

4. Плащането за вашата поръчка трябва е при доставката

5. Вие се съгласявате с правото на Кошница.com да променя и налага промени в цените на стоките, продуктите, и процентите отстъпка. Както и в цените за доставка.

6. В случай на преустановена дистрибуция на някой от изброените продукти, Канестра ще Ви предложи замяната му с друг подходящ продукт със съответстващо качество.

Условия за доставка:

1. Ако има някаква промяна по датата и времето на доставката от страна на клиента и поръчката ви закъснее, т.е. пристигне по-късно от уговореното време ние не носим отговорност.
2. Вие се съгласявате поръчката ви да бъде доставена от нас или куриерска фирма по наш избор.
3. Спешни поръчки се считат всички поръчки, които са направени предния ден преди датата на доставката.
4. Поръчки се доставят само в интервала от 9:00 – 18:00 часа. Поръчки в извън работно време не се доставят.
5. Поръчки се изпълняват и в неделя . 
6. Доставки, които закъснеят поради празнични дни не носим отговорност.
7. Всички поръчки които искате да бъдат доставени в събота, неделя или понеделник, трябва да бъдат направени до петък преди доставката. За закъснения на доставката поради закъснели плащания не носим отговорност.
8. Не носим отговорност за доставката ви, ако наш сътрудник пристигне на посочения адрес и там човека, който трябва да получи пратката го няма.

Отказване на поръчка/доставка.

1. Получателя може да откаже да приеме доставката. Можете да приложите допълнителен адрес където да бъде доставена вашата поръчка.
При въвеждане на данни от ваша страна при поръчка в Кошница.com без валиден ваш адрес  поръчката ще замразена до 7 дни или докато не я откажете!

Кошница.com си запазва правото да прави всякакви промени по Условията и правилата за ползване по всяко време и вие като купувач (клиент) се съгласявате с това.

С приемането на тези условия вие също потвърждавате, че сте запознати с условията и правилата за доставка.